VD Jakten är över

Här har du kunnat söka det mest spännande uppdraget inom hälso- och sjukvårdssektorn på länge. Mer information finner du nedan.

Ny VD till Dedicare AB

14 januari, 2015

Dedicare söker en ny VD, som under en arbetsvecka ska ersätta vår ordinarie VD och koncernchef Stig Engcrantz. Ledarskap för oss handlar om utveckling. Vi hoppas att du kan ge Stig och vår bolagsledning ny inspiration och nya infallsvinklar i vårt ledarskap av Dedicare.

Du erbjuds ett unikt tillfälle att inte bara få en inblick, utan även att påverka verksamheten i ett börsnoterat bolag. Du kommer även att få representera bolaget vid flera officiella tillfällen.

Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen till vårt glada gäng på Nordens största bemanningsföretag inom vård- och omsorgssektorn. Vi ser fram emot en oförglömlig vecka!

Ort

Stockholm
Vi står för resa och bostad vid behov.

Arbetsuppgifter

Exempel (preliminär) på arbetsuppgifter och aktiviteter under VD-uppdraget:

  • Kortare introduktion av Dedicare
  • Träffa ledningen och delta på ett ledningsmöte
  • Träffa styrelsen och delta på ett styrelsemöte
  • Besöka lokalkontor
  • Besök på börsen
  • Konsultträff
  • Vara med att skriva och publicera delårsrapport
  • Presskonferens efter delårsrapporten
  • Kundmöten

Kvalifikationer

Examen eller relevant utbildning med minst två års yrkeserfarenhet från hälso- och sjukvårdssektorn. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande, men inget krav.

Erfarenhet av uppdrag inom Dedicare är meriterande, men inget krav.

Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska språket, i både tal och skrift, är meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper

Som ledare ska du kunna entusiasmera och engagera andra i din omgivning. Du ska vara tålmodig och eftertänksam, samtidigt som du trivs med att ta beslut. Du trivs i en dynamisk arbetsmiljö, där det växlar snabbt mellan kreativt idéarbete och strukturerad affärsmässighet. Planering är viktigt, och du är inte främmande för självständigt arbete. Viktigast av allt är att du är en god medmänniska, full av energi, humor och empati.

Anställningsform

Visstidsanställning

Lön

50 000 kr för en vecka

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Glöm inte att motivera varför du söker tjänsten samt vad du kan tillföra under din VD-vecka.

Du hittar även mer information på www.vdjakten.se och på vår webbplats, www.dedicare.se, där du även hittar alla våra lediga uppdrag.

Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast, dock senast den 2 september 2015.

Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig. Vi finns även på Facebook och Instagram.

Tillsättning

Den 19 oktober 2015.

Kontaktpersoner

Camilla Hedman
08-555 656 51
camilla.hedman@dedicare.se

Erika Sandell
08-555 656 29
erika.sandell@dedicare.se

Företagsbeskrivning

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan år 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av läkare, sjuksköterskor, socionomer och andra profiler inom vårdsektorn.

Vi har uppdrag inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi finns nära våra kunder och har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.

Vår filosofi grundar sig på att vi tror att människor som trivs gör ett bättre arbete därför månar vi extra om våra anställda och erbjuder dem friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal.

Vi bryr oss mer!


Sista ansökningsdag har passerat, men fortsätt följ oss i jakten på vår nya VD!