ring-klocka-ring

Ring, klocka ring

Åter i Sverige var det idag dags, att som nybliven börs-VD, besöka Stockholmsbörsen för att bli introducerad i deras system och regelverk. Som del av förmiddagen fick jag dessutom äran att kl 09.00 ringa i den traditionella klockan för att därmed starta dagens handel.

Under eftermiddagen var det så dags för genomgång med ekonomiavdelningen av våra interna system och rutiner. Viktigt att ledningen får rätt siffror för styrningen och att all personal och underkonsulter får sina ersättningar. Nytt för mig var bland annat hur mycket som måste rapporteras till olika myndigheter utöver Skatteverket. 

Nu är det dags för genomgång med Dedicare Doctor Sverige. Rekrytering, kund och säljprocess står på dagordningen, men innan jag avslutar dagens bloggpost har jag ett erkännande; Inte förrän denna vecka bakom kulisserna förstår hur mycket arbete som ligger bakom allt det jag som hyrpersonal tar för självklart när jag kommer ut till en ny vårdenhet. Skulle jag gissa så tror jag inte mottagande vårdenheter förstår det heller. Återigen credd till alla medarbetare som gör ett fantastiskt jobb och därmed gör det både möjligt och roligt för oss anställda att arbeta som bemanningspersonal!

Mattias Bernow
VD på Dedicare vecka 43
Vilken sorts chef är du? Gör vårt test!