Ny på jobbet

Ny på jobbet

Som konsult för Dedicare är det alltid lika spännande att komma till en ny arbetsplats. Även om de flesta vårdenheter har många likheter så finns det alltid olika rutiner, sociala koder och en kultur som är unik för varje arbetsplats.

Full av energi och nyfikenhet var det därför extra spännande att imorse få byta den vita rocken mot den blå kostymen och kliva in på huvudkontoret i rollen som Dedicares VD. Sedan dess har möten med smarta, drivna och härliga medarbetare, tuffa frågeställningar och en tight agenda gjort dagen till en fartfylld energiboost av rang. Veckomöten, månadsutfall, bemanningsbranschens utmaningar och kvartalsrapport har varit dagens tema.

Det är strax dags att lägga sista handen vid att knyta ihop dagens trådar för att sedan förbereda kommande två dagar i Oslo med den norska verksamheten och årsmöte med den norska bemanningsbranschen. Det här blir en vecka utöver det vanliga!

Mattias Bernow
VD på Dedicare vecka 43
Vilken sorts chef är du? Gör vårt test!