fredagskos-pa-en-tirsdag

Fredagskos på en tirsdag – Heja Norge!

Klockan ringde redan 05 imorse. Full av intryck från gårdagen bordades första flyget till Oslo för att sätta mig in i Dedicares norska verksamhet. Efter en kort och effektiv introduktion av norska VD:n Petter var det dags för månadsrapportering för, och sedan genomgång med, koncernledningen. Ett fantastiskt detaljfokus från samtliga deltagare. Viktigt att allt blir rätt inför den stundande kvartalsrapporten!

Dagen fortsatte med djupdykningar i de olika norska verksamheterna följt av övergripande strategidiskussioner. Ytterligare en riktigt kul arbetsdag med intressanta frågeställningar, men störst är nog ändå nöjet att få lära känna alla duktiga medarbetare. Nu är det är strax dags att förbereda morgondagens deltagande på den norska bemanningsbranschens årsmöte innan jag pustar ut på det närliggande hotellet.

Extra plus idag för den norska personalen som dagen till ära bjöd på svensk ”fika” och norsk fredagskos med norska husmanskost, pizza.

Mattias Bernow
VD på Dedicare vecka 43
Vilken sorts chef är du? Gör vårt test!